Handel & Techniek

 

 

 

 

              

 

Wij zijn gespecialiseerd in onderdelen voor alle Engelse motoren van 1938-1985.

De 350cc Triumph 3TA lichting ‘66/’67 wijkt op enkele punten af van burger Triumphs uit die tijd. We hebben van alles laten maken om deze fijne en populaire fietsjes op de weg te houden.

 

 

Bram motoren

 

BRAM

 

(verkoopt ook 2e hands 3TA onderdelen en soms complete 3TA's)

 

 

 

Carosseriebedrijf/Legervoertuigenonderdelen en reparaties PETER

 

Voor stickers en verf (RAL 6014) – ook in spuitbussen.

 

Gesteente 1 8317 AZ Kraggenburg

Tel. 06-25361540

peterencor@gmai.com

Do/Vr/Zat van 9-12 en van 13-17 geopend

’s avonds op afspraak

 

 

 

 

Land's End Motorcycles te Hengstdijk voor reparatie, restauratie en onderhoud en tuning van Engelse motoren.

Speciaal naar Defensie specificaties heeft Land's End Motorcycles bochten laten maken in Engeland. Bocht, demper, bracket en boutjes. Zeer mooi gemaakt zonder lasnaden en met Engels chroom, uiteraard overschilderbaar met defensie zilververf.


 

 

 

We have quite a lot of parts for 3TA as well as TRW which we have quite a few Dutch customers for.

 

 

Beck Elektronika

Het spreekwoord "Ouderdom komt met gebreken" geldt helaas maar al te vaak voor met name het elektrische gedeelte van onze gekoesterde pré '65 motorfietsen:
magneten raken verzwakt, dynamo's leveren te weinig energie voor veilige verlichting, de oude "relais"spanningsregelaars laten weinig heel van accu's en/of lampjes, snelheidsmeters laten het steeds meer afweten en spareparts worden schaars.
Beck Elektronika heeft over deze problemen nagedacht en getracht om, zonder al te veel consessies te doen aan het uiterlijk van de motorfiets, een goed produkt te leveren en onze motoren ,in ieder geval in elektrisch opzicht, jong te houden.

 

 

 

D-Classics, meer dan 25 jaar ervaring met oldtimer motoren
 

 

 

 

 

Vintage Motorcycle Books verkoopt via deze webshop en op oldtimerbeurzen boeken

over oldtimer motorfietsen. De voorkeur gaat uit naar motorfietsen van voor de WO II, maar ook de "nieuwere" oldtimers zitten in ons programma.

 

 

 

Bij het merk Triumph wordt er onderscheid gemaakt tussen de motorfietsen van de klassieke Meriden fabriek en de latere Triumph modellen uit de nieuwe fabriek in Hinckley.Veel werk dat hier wordt aangeboden is reparatie en revisie van de klassieke Triumph modellen, maar ook Triumph motorfietsen uit de nieuwe fabriek kunnen voor onderhoud en reparatie worden aangeboden.

 

 

HD-Classic (Hans Devos) is ontstaan uit een jarenlange passionele beoefening van mijn hobby. Het is begonnen op 12-jarige leeftijd met het verzamelen van oude fietsen, daarna bromfietsen en al snel daarna moto's. Tussendoor kocht ik ook nog wat attributen en decoratiemateriaal uit de jaren '60 en ouder.
Na jarenlang verzamelen en restaureren begon ik meer en meer op zoek te gaan naar de specialere en zeldzamere spullen. Door mijn onstilbare honger naar speciale dingen, mag je die mij dan ook altijd aanbieden.

 

 

J.V.Motors

 

 

Motorfietsen, onderdelen, gebruikte en nieuwe, wij hebben 20 jaar ervaring met restauratie, reparatie van alle merken en zijn gespecialiseerd in Europese en Engelse motoren!!!

 

 

SPARES & SERVICE

 

 

Voor de Belgische bezoekers.

 

Speciaal voor de Nederlandse Triumph 3TA heeft feked classic bike parts uitlaten laten maken volgens

 

NATO Stock Number: 2990-17-623-0635 specificaties.

 

Mat zwart maar overschilderbaar met defensie zilvergrijs.

 

 

 

 

Wij zijn een Motorfiets Werkplaats en Winkel die werkt met mensen met een “beperking”. En daar zijn we trots op! Zij kunnen namelijk dingen die anderen niet kunnen, bijvoorbeeld omdat ze een engelengeduld op kunnen brengen. Wat kunnen wij voor u doen? Onder andere: onderhoud en reparaties, customizing en custom builds, verkoop kleding, accessoires en motorfietsen

En uiteraard bent u altijd welkom voor advies, een praatje met een kop koffie of op een van onze workshops of evenementen. Tot gauw!

 

Veel soorten lampen waaronder de P22d 35/35W 6V LUCAS LAMP BULB

 

Harrie ABC

HarrieABC is een Web-winkel ten behoeven van het ombouwen van de verlichting naar Led-verlichting, van 6 volt oldtimer auto's, motoren en brommers, zonder veranderingen aan de bestaande constructie te maken

 

 

Morren motorcycles

 

Morren motorcycles levert onderdelen voor klassieke Engelse motoren met als specialiteit de Triumph Twins & Triples tot bouwjaar 1983. Als ex Triumph-Meriden dealer hebben wij naast de opnieuw gemaakte onderdelen een zeer grote voorraad "new old stock". Ook op voorraad zijn Hagon shocks, Lucas delen, Amal carburateurs, Lockheed brakes, Doherty parts, Toga en Dunstall uitlaten, Megatondempers, Quaker State olie, Avon banden etc.


 

 

Kilometer- en toerentellers

reparatie en restauratie Tellerwerk.nl

Tellerwerk restaureert kilometer- en toerentellers van Smiths, Nippon-Denso, Nippon-Seiki, Motometer, Veglia, CEV, VDO en Veigel en in beperkte mate chronometrics Jaeger-Smiths.

Tellerwerk is een hobbymatig uitgevoerde activiteit welke bijdraagt aan de instandhouding van oude motorfietsen uit de jaren 1940 tot 1985. Tellerwerk doet dit middels de restauratie van genoemde instrumenten

 

Reparatie Smith Chronometic

Jos Beentjes

alleen bellen of op beurzen Tel: 0224-214989

 

 

 

The Worlds Sole Manufacturer of Genuine AMAL Carburettors and Spares

 

 

 

Fabrikant van uitlaatsystemen voor Oldtimer-motorfietsen

 

 

DE ENGELSE MOTORWINKEL

Soesterberg

 

Force Motorcycles verkoopt ex-Defensie en ex-Politie motorfietsen in Engeland.

 

K.C. Bacon.(ex Baconsdozen)

Non metric tools for Vintage veteran and classic cars, motorcycles or machinery

 

 

 

 

The biggest and best web site for any English made motorcycle. We have the world's largest inventory of N.O.S. (new old stock), reproduction and used parts specializing in Triumph, BSA and Norton motorcycles.


 

Duits bedrijf in München met allerlei delen voor o.a. Meriden-Triumphs